Bemutatkozás

A Dr. Szűcs Gábor Ügyvédi Iroda alapítója 1991 óta folytat ügyvédi praxist. Az iroda fő profilja a gazdasági jog, ügyfelei között megtalálható a cégek széles skálája a kis és középvállalatoktól a multinacionális társaságokig. Az eltelt évtizedek alatt az iroda jelentős tudást és gyakorlati tapasztalatot halmozott fel a vállalkozások napi szintű jogi támogatásában a cégalapítástól a cégmegszűnésig.

A cégek mellett magánszemélyeknek is nyújtunk jogi tanácsadást polgári jogi ügyeikben.

Nemzetközi partnereink révén megoldást tudunk kínálni a Közép- és Kelet Európai régió országaiban tevékenykedő vállalatok számára a helyi és Európai Uniós jogi problémáinak megoldásában.

Irodánk a megbízó igénye szerint magyar és angol nyelven nyújt jogi támogatást.

Jogszabályokkal kapcsolatos naprakész információinkat és jogi magyarázatainkat az iroda blogján ( http://www.paragrafo.blog.hu ) érheti el.

További kérdéseivel, jogi problémáival forduljon irodánkhoz bizalommal.

Az iroda alapítója középiskolai tanulmányait a Budapesti Piarista Gimnáziumban végezte, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát.

Irodája megalapítását megelőzően a Budapesti 3. számú Ügyvédi Munkaközösségben, majd a Sátori, Tóth és Lutter Ügyvédi Irodában volt ügyvédjelölt, majd ügyvéd.

2008. évtől a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága és a Budapesti Ügyvédi Kamara közötti kapcsolattartás Kamara által delegált bizottságának vezetője, 2016. évtől a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek Nem Minősülő Szervezetek Nyilvántartó Csoportja és a Budapesti Ügyvédi Kamara közötti kapcsolattartó bizottságának a Kamara által delegált tagja.

Tevékenységét a Magyar Ügyvédi Kamara 2019-ben Kiváló ügyvédi munkáért kitüntető cím adományozásával ismerte el.