A cégek működésének minden fázisában, a cégalapítástól a végelszámolásig ellátjuk a társaságok teljes körű jogi támogatását. Tanácsot adunk a megfelelő cégforma kiválasztásához, a létesítő okirat személyre szabásához, a szervezeti struktúra kiépítéséhez, elkészítjük a cégalapításhoz, cégmódosításokhoz kapcsolódó társasági jogi okiratokat, és ellátjuk ügyfeleink képviseletét az elektronikus cégeljárásban. Megszerkesztjük, illetve véleményezzük a társaság működéséhez szükséges szerződéseket, szabályzatokat és egyéb, jogi vonatkozású dokumentumokat, segítünk a hatósági engedélyek beszerzésében. Startup-ok esetén - ha külső befektető bevonására kerül sor - elkészítjük a cégalapítók és a befektetők közötti megállapodásokat.

Köszönhetően a multinacionális társaságoknak nyújtott jogi szolgáltatásainknak is, hasznos tanácsokat tudunk adni, többek között a GDPR és az Infotörvény alkalmazása során felmerülő, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos kérdésekre, a megfelelőség területén pedig például az Általános Üzleti Elvek, Adatvédelmi Szabályzatok, Belső Visszaélés-bejelentési Szabályzatok elkészítése során.

Megszerkesztjük és véleményezzük ügyfeleink szerződéseit. Adásvételi, disztribúciós, ügynöki, franchise, logisztikai, raktározási, üzemeltetési, fuvarozási, megbízási, kutatási és fejlesztési, licencia, együttműködési, titoktartási szerződések, Általános Értékesítési Feltételek, Általános Beszerzési Feltételek.

Megszerkesztjük és ellenjegyezzük az ingatlanra vonatkozó szerződéseket (adásvételi, csere, bérleti, ajándékozási, haszonélvezeti jogot alapító, tartási és életjáradéki és egyéb szerződések), és képviseljük az ügyfeleinket a földhivatali eljárásban.

Elkészítjük, illetve véleményezzük ügyfeleink munkaszerződéseit (ideértve a vezető állású munkavállalók speciális megállapodásait is), vállalati szabályzatait, (munkarend szabályzat, mobiltelefon-használati szabályzat, cégautó szabályzat, bónusz szabályzat), tanulmányi szerződéseit és bónusz megállapodásait. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos ügyeikkel is, és segítünk a csoportos létszámcsökkentés jogszabályszerű végrehajtásában.

Elvégezzük a megszerzésre kiválasztott cégek teljes körű jogi átvilágítását, a tranzakcióról szóló gazdasági szempontú döntés alapján tanácsot adunk a felvásárlások legoptimálisabb jogi megoldására, elkészítjük a cégbejegyzéshez szükséges okiratokat, valamint képviseljük a társaságot a cégeljárásban.